No HTTPS?
log in

Advanced search

Message boards : Web site : No HTTPS?

Author Message
Millenium
Send message
Joined: 2 Jul 17
Posts: 4
Credit: 16,272
RAC: 0
Message 305 - Posted: 5 Jul 2017, 21:14:01 UTC

I joined this project some days ago, it works fine, but I noticed the website doesn't use HTTPS, not even for logging in or registering. Why isn't the whole website using it?

Vlad
Project administrator
Project developer
Project tester
Project scientist
Help desk expert
Send message
Joined: 26 Oct 16
Posts: 322
Credit: 103,382
RAC: 0
Message 310 - Posted: 6 Jul 2017, 11:30:30 UTC - in response to Message 305.

I joined this project some days ago, it works fine, but I noticed the website doesn't use HTTPS, not even for logging in or registering. Why isn't the whole website using it?

Actually, this is the biggest issue we have right now. For example, some users can't receive emails with the password recovery link because they are not SSL-encrypted. Our website admin is on vocation till Augeust. So if I manage to configure the SSL encryption myself we will have it earlier, if not we will have to wait till August.

Millenium
Send message
Joined: 2 Jul 17
Posts: 4
Credit: 16,272
RAC: 0
Message 311 - Posted: 6 Jul 2017, 15:26:26 UTC

Thank you for your answer, I am glad you are working toward solving this problem! And having the admin answering to our questions is good, it means this project cares about the community.

Message boards : Web site : No HTTPS?


Main page · Your account · Message boards


© 2021 Vladislav Neverov (NRC 'Kurchatov institute'), Nikolay Khrapov (Institute for Information Transmission Problems of RAS)